Om webbplatsen

Den här webbplatsen innehåller information om Socialstyrelsens statsbidrag, och e-tjänsten för att ansöka om statsbidrag. Webbplatsen riktar sig huvudsakligen till dig som företräder en organisation, länsstyrelse, kommun eller region och vill ansöka om statsbidrag.

Upphovsrätt

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd.

Länkningspolicy

Länka gärna till denna webbplats men tänk på att inte använda vår logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad. Länka alltid så att vår webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Användbarhet

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. Om du stöter på några problem vill vi gärna att du uppmärksammar oss på det genom att att mejla via länken nedan.

Rapportera fel eller ge synpunkter på webbplatsen

Du kan rapportera fel eller ge synpunkter på webbplatsen genom att kontakta oss via e-post nedan.

Kontakt

Har du frågor om webbplatsen?

Kontakt

Har du frågor om e-tjänsten?
Publiceringsdatum: